Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 11 maj 2010

Digikey och Recom Power tecknar globalt distributionsavtal

Komponentdistributören Digikey Corporation och Recom Power, Inc.tillkännager idag att de båda företagen har ingått ett avtal som innebär att Digi-Key kommer att distribuera Recom Powers produkter till kunder världen över.
Recom Power, Inc. är en leverantör av drivkretsar för konstantström-baserade dämpningsbara LED, DC/DC-omvandlare, switchregulatorer och AC/DC-moduler med enkla, dubbla och tredubbla utgångar. Recom är inriktade på att tillhandahålla specialprodukter för marknader inom industristyrning, belysning, medicin, försvarssystem (COTS) och telekommunikation.

Recoms produkter finns för närvarande att köpa på Digi-Keys globala hemsidor och kommer att finnas med i framtida tryckta och online-baserade kataloger.

- Med detta globala distributionsavtal kombineras Recom Powers rykte som en ledande leverantör och Digikeys rykte som en ledande global distributör för att ge våra kunder tillgång till fler produkter av toppkvalitet från ytterligare en världsledande leverantör, säger Jeff Shafer, Digi-Keys vice vd för ihopkopplings-, passiva och elektromekaniska produkter.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2