Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 25 maj 2010

Free2moves intressebolag fusionerar

Free2moves intressebolag Leptonradio fusionerar med logistikföretaget Secure Logistics. Vid fusionen bildas bolaget Tamper Seal AB.
Leptonradio utvecklar en ny typ av radioteknologi som ger strömsnåla radioenheter. Tänkta applikationer för den typen av radio är RFID och annan masstillverkad trådlös utrustning. Leptonradio har starka patent på sin teknologi.

Secure Logistics arbetar med säkring av transporter med hjälp av tekniska lösningar på förpackningarna. Secure Logistics har starka patent på utrustning för att skydda transportförpackningar mot intrång.

De två bolagens styrelser har beslutat att tillsammans bilda Tamper Seal AB som kommer att äga alla tillgångar i de två bolagen. Tamper Seal kommer att utveckla och sälja elektroniska trådlösa sigill för förpackningar så som butiksförpackningar som larmar när någon försöker öppna den eller medicinförpackningar för att garantera äkthet av innehållet.

Bolaget har tecknat en avsiktsförklaring med ett av världens ledande förpackningsföretag om att utveckla teknologi för elektroniska sigill för företagets förpackningar. Tamper Seal deltar i detta multinationella bolags kvalificeringsprocess och ett avtal förväntas vara undertecknat inom kort som innebär att Tamper Seal blir ensam leverantör elektroniska sigill.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2