Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 maj 2010

Ny prototyplina installerad hos Leab i Lövånger

Leab Group har investerat i ytterligare en ytmonteringslina vid fabriken i Lövånger. Med investeringen ökar fabrikens resurser för industrialisering av nya produkter.
I Lövånger finns sedan tidigare en ytmonteringslina baserad på Fuji NXT-robotar. Den har nu kompletterats med ytterligare en lina baserad på flexibla Fuji AIM-robotar.

- Vi har gjort denna investering för att öka servicegraden gentemot våra kunder i Lövånger vid tillverkning av prototyper och småserier, säger Leabs vd Martin Linder. Med investeringen räknar vi också med att öka effektiviteten i vår NXT-lina, eftersom den blir en renodlad serieproduktionslina.

Den nya linan är helt kompatibel med tidigare NXT-lina. Produkter kan därför snabbt och enkelt flyttas över till NXT-linan när volymerna ökar. Investeringen har genomförts som ett led i pågående Lean-arbete.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-04-22 20:21 V9.3.2-1