Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 maj 2010

Trigentic väljer Note som leverantör

Trigentic har valt Note som tillverkningspartner för sin nya generation av eldistributionssystem.
Systemet erbjuder eldistribution, kommunikation och automation i en och samma produkt.

Note och Trigentic har samarbetat för att ta fram prototyper och konstruktionslösningar. Tillverkningen sker vid Notes fabrik i Torsby som också koordinerat industrialiseringsprocessen med Notes kompetens kring elektronik, mekanik och kostnadseffektiva inköp.

”NOTE visade ett tryggt och stabilt engagemang när vi utvecklade produkten”, säger Henrik Niklasson, Technical Manager på Trigentic. ”De har varit mycket behjälpliga och kompetenta när det gäller de olika komponentval som vi behövde göra för att skapa en komplett produkt. När det sedan var dags att börja själva tillverkningen visade NOTE prov på mycket bra produktionsstyrning och kvalitetssäkring. Vi ser fram emot ett fortsatt givande samarbete med NOTE.”

”Vi är glada över att Trigentic valt oss som tillverkningspartner till en komplett produkt”, säger Karin Nichols, VD för Note Torsby. ”Vi ser det som ytterligare ett kvitto på att vår satsning på helhetserbjudanden med både elektronik och mekanik är konkurrenskraftigt.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2