Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 04 juni 2010

Bepe Elektronik investerar

Bepe Elektronik ökar sina volymer och har investerat i en ny screentryckare.
Bepe Elektronik i AlingsÄs har investerat i en Ekra E1 II. Valet beror pÄ att en liknande maskin, Ekra E1, köptes 1998 och den har gÄtt bra i 12 Är utan problem. Den nya maskinen har, trots sitt liknande namn, genomgÄtt en betydande produktutveckling. Screentryckaren har köpts av Asys Group.

Bepe Elektronik startades 1980. Ett Àgarbyte skedde 2005. Tidigare har företaget varit leverantör till Electrolux, som sedermera flyttade sin tillverkning till Italien. I nulÀget har Bepe Elektronik en spridd kundkrets inom olika segment och ingen kund har större del av företagets omsÀttning Àn 10%, sÀger Fredrik JÀrÄs pÄ Bepe Elektronik till evertiq. Han berÀttar ocksÄ att man har tvÄ Mydata-linor som körs i tvÄskift.

Företaget omsÀtter idag cirka 40 miljoner kronor om Äret och har 33 anstÀllda. Efter att ha klarat sig igenom 2009 med fortsatt lönsamhet har Bepe Elektronik idag en rekordstor orderstock och har nyanstÀllt en person samt letar efter ytterligare 1 till 2 personer. Problemet Àr nu i stÀllet, som för sÄ mÄnga andra, de lÄnga ledtiderna pÄ komponenter som branschen lider av. Men i övrigt ser Fredrik JÀrÄs mycket ljust pÄ framtiden och den ökande mÀngden order.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2