Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 30 november 2000

EU ger klartecken åt Avnet

EU- kommissionen har godkänt Avnets köp av VEBAs Europeiska komponentdistributörer EBV, Atlas Logistics Service och RKE Systems. Detta uppger Reuters.
Kommissionen sa i ett uttalande att Avnet inte enbart kommer att möta konkurrens från Arrow som är en likartad konkurrent, utan även från flera mellanstora och multinationella distributörer med erfarenheter och god kännedom på sina respektive nationella och lokala marknader.

"Vi är stolta över att detta köp har nått upp till antitrustförutsättningarna i Europa och ser fram emot att avsluta affären runt den 31 oktober" säger Roy Wallee, VD för Avnet.

Avnet är delaktiga i ett konsortium av köpare som har avtalat att köpa ut de Europeiska enheterna ur VEBA Electronics Distribution Group från Tyska E. ON AG.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1