Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 07 juni 2010

Zenicor i samarbete med Prevas

Zenicor valde Prevas till sin utvecklingsavdelning för att ta fram en ny handhÄllen EKG-enhet till sin produktfamilj Zenicor-EKG.
För att vidareutveckla sin huvudprodukt Zenicor-EKG, tog man hjÀlp av Prevas. Prevas fick helhetsansvaret att ta fram en helt ny handhÄllen enhet till produkten Zenicor-EKG. Prevas ansvarade, som deras utvecklingsavdelning, för att ta fram ett nytt kommunikationskoncept samt att ta produkten till produktionsstart.

"Design och utveckling av mjukvara Àr en komplex aktivitet dÀr ett lyckat resultat krÀver bÄde rÀtt erfarenhet och rÀtt kompetens. Prevas som teknisk utvecklingspartner Àr helt rÀtt val för oss och de har visat ett stort engagemang i sitt Ätagande", sÀger Mats Palerius VD pÄ Zenicor Medical Systems.

"Detta Àr ett mycket spÀnnande projekt och vi Àr mycket glada Ät förtroendet som Zenicor har givit oss. Vi har arbetat nÀra kunden och pÄ sÄ sÀtt kunnat ta fram en anvÀndarvÀnlig produkt inom rimlig budget", sÀger Jonas Mann affÀrsomrÄdeschef Sverige Produktutveckling pÄ Prevas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1