Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 11 juni 2010

Siplace och Mentor Graphics i samarbete

Siemens Electronics Assembly Systems GmbH & Co KG (SEAS) och Mentor Graphics tillkÀnnager den första fasen av integration mellan Siemens Siplace sortiment och Mentors Valor MSS svit av tillverkningsprodukter via Siplace Operations Information Broker (OIB).
"Mentor Graphics har förbundit sig att stödja tekniken som ger intelligenta, hÄllbara och robusta metoder att integrera maskiner och andra processer pÄ verkstadsgolvet i en fabrik för hela ledningssystemet. Vi vÀlkomnar Siplace OIB-grÀnssnittet som ger denna nivÄ av funktionalitet för hela utbudet av nuvarande Siemens maskiner och sÀkerstÀller högsta vÀrde och kundtillfredsstÀllelse ", sÀger Julian Coates, chef för affÀrsutveckling, Valor Division för Mentor Graphics.


 
Siplaceteamet och laget frÄn Mentor Graphics Valor Division har stakat ut en stegvis plan för genomförandet av OIB. Fas-1 i Siplace OIB-integrationen Àr tillgÀnglig nu och innehÄller viktig information som krÀvs för programmkontroll. Kommande faser omfattar synkronisering av materialoperationer och hantering av data i realtid.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2