Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 14 juni 2010

Koreanska komponenter dominerar i iPhone 4

De flesta komponenterna i den nya iPhone 4 som mönsterkort, LCD-display, batteri och varistor Àr tillverkade av koreanska leverantörer.
Enligt The Chosum Ilbo, besökte Apples COO Tim Cook nyligen LG Displays fabrik i Paju, Sydkorea för att diskutera levereranser strax innan Iphone 4 presenterades. Samma fabrik gör LCD-skÀrmar som anvÀnds i Apples iPad. LG Display Àr en av de största konkurrenterna till Apple. De Àr ocksÄ en av Apples största leverantörer.

Samsung Electronics, en annan viktig konkurrenter till Apple, levererar viktiga komponenter som anvÀnds i iPhone 4, dÀribland flashminnet. Apple har konstruerat processorn som för nÀrvarande Àr den snabbaste i vÀrlden. Produktionen av processorn görs av Samsung. Batterier och flerlagers keramiska kondensatorer görs Àven de av Samsung, enligt The Chosum Ilbo.

Koreanska Amotech producerar varistorer för att skydda kretsarna mot överspÀnning. Koreanska mönsterkortsproducenter tillverkar de flexibla mönsterkorten, rapporterar The Chosum Ilbo.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2