Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 juni 2010

Marantz utser Eltraco som distributör till nordiska kunder

Marantz Business Electronics har utsett Eltraco till att stödja företagets kunder i Norden.
Enligt villkoren i det nya avtalet lÀgger Eltraco till Estland och Finland till uppdraget för Marantz, som blir AOI-specialistens enda distributör för hela den nordiska marknaden.

Eltracos utser den svenska distributören av tillverkningsutrustning till elektronikindustrin till att ta rollen som tidigare innehades för Marantz av Nylund-gruppen. Den nya Marantzdistributören kommer att betjÀna en ökande efterfrÄgan pÄ bolagets AOI-teknik genom att förstÀrka försÀljning och support till kunder i Norden.

Distributionsavtalet Àr delvis beroende pÄ flytten av Marantz Sales Engineer, Matti Luotola frÄn Nylund till Eltraco. Genom att utse Eltraco som distributör för regionen som tidigare omfattades av Matti Luolola pÄ Nylund, garanterar Marantz att han kommer att fortsÀtta tÀcka tjÀnster och kvalitet för kunder i alla de nordiska lÀnderna i sin nya roll pÄ Eltraco.

I en kommentar till det nya avtalet, förklarar Marantz Business Electronics vd Henk Biemans: "Jag Àr glad att vÀlkomna Eltraco som vÄr nya distributör för Estland och Finland och dÀrmed, som vÄr enda distributör för den nordiska regionen. VÄra kunder i denna region har alltid upplevt en hög servicenivÄ frÄn Eltraco och mÄnga av dem har byggt upp mycket positiva kontakter med Matti. Följt av dessa nya arrangemang, kan jag försÀkra Marantz kunder i Estland och Finland att de kan fortsÀtta att förvÀnta sig den extremt höga servicenivÄ som de Àr vana vid."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1