Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 juni 2010

Produktionsavtal mellan Noca och Seatex

Noca har tecknat ett stort produktionsavtal med Kongsberg Seatex.
Kongsberg Seatex AS, en utvecklare och tillverkare av marin utrustning för offshoreapplikationer, har skrivit ett produktionsavtal med elektroniktillverkaren Noca AS för produktion av kretskort, montering, testning och förpackning av en avancerade elektronikmodul (HWP) för anvÀndning i Kongsberg Seatex lösningar.

HWP anvÀnds i en mÀngd olika lösningar frÄn Kongsberg Seatex, till exempel satellitbaserade system för positionsbestÀmning med hög noggrannhet, och skall installeras pÄ alla typer av offshore-fartyg. Den fÀrdiga produktens mycket kritiska tillÀmpning stÀller höga krav pÄ Kongsberg Seatex partner.

Konkurrensen om kontraktet var tuff och koncernchefen Gard Ueland pÄ Kongsberg Seatex kommentar varför valet föll pÄ Noca: "Det Àr ingen nackdel att Noca Àr belÀget i Trondheim, men de Àr inte valda med tanke pÄ nÀrheten. Vi har haft ett förhÄllande över tiden med Noca och vet att de kan upprÀtthÄlla leveranser av produkter med rÀtt kvalitet i rÀtt tid och till rÀtt pris. Kongsberg Seatex ser leverantörsnÀtverket i ett lÄngsiktigt perspektiv, och vi Àr beroende av hög kvalitet och hög standard hos vÄra leverantörer."

Noca har ocksÄ nyligen ingÄtt ett avtal med Q-Free ASA för produktion och sammansÀttning av avancerade kamerasystem.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1