Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 24 juni 2010

Lightlab och Tatung i avtal

Lightlab och Tatung ingÄr avtal om samutveckling av fÀltemissionslampor.
Intentionen med avtalet Àr att med en gemensam utgÄngspunkt frÄn respektive parts patenterade teknologier utveckla en prototyplampa. Prototypen ska utvecklas med utgÄngspunkt frÄn marknadens konstaterade behov.

Samarbetet innebÀr att Lightlabs teknologi för fÀltemission kombineras med Tatungs kunskaper kring och kapacitet inom produktion av fÀltemissionsrelaterade produkter. MÄlsÀttningen Àr att tillverka prototyper som sedan ska ligga till grund för kommersiell produktion.

För att kunna inrikta projektet mot optimala marknadssegment kommer en omfattande marknadsstudie att genomföras. Parallellt med detta kommer parternas utvecklingsarbete att pÄgÄ och ett mer omfattande avtal att förberedas.

- Avtalet med Tatung Àr ytterligare en framgÄng i vÄrt sökande efter partners för olika delar av vÄrt belysningskoncept sÀger Lightlabs vd Björn Varnestig i en kommentar. I kombination med vÄra avtal med svenska Vattenfall och taiwanesiska Teco Nanotech har vi nu uppnÄtt en stark konstellation för fortsatt utveckling inom bÄde FoU, produktion och kommersialisering av vÄr teknologi. Genom dessa samarbeten och vÄr egen utveckling av teknik och organisation har vi ett gott utgÄngslÀge för att nÄ vÄra mÄl under 2010.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2