Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 28 juni 2010

Enea Services Stockholm flyttar till KistaOne

Eneas konsultverksamhet i Stockholm flyttar frÄn Skalholtsgatan i södra Kista industriomrÄde till KistaOne i centrala Kista till hösten.
Anledningen Àr frÀmst behovet av moderna och ÀndamÄlsenliga lokaler, nÀrheten till Kista centrum, tunnelbanan samt nÀrheten till kunder och konsulter i omrÄdet. Ett hyreskontrakt Àr tecknat om nya lokaler motsvarande drygt 600 kvadratmeter och inflyttning sker under tredje kvartalet i Är.

"Vi behöver lokaler som Àr mer lÀttillgÀngliga och flexibla Àn de nuvarande", sÀger Eneas flyttgeneral och affÀrsomrÄdeschef Daniel Bardvall. "Dessutom finns det mÄnga fördelar med att fÄ flera stora och smÄ kunder som nÀrmaste grannar. De lokaler vi nu hyr Àr bra men de tillgodoser inte de behov som Eneas konsultverksamhet har. Nu fÄr vi ett vÄningsplan i KistaOne dÀr vi kan utveckla och fördjupa vÄrt redan goda samarbete pÄ ett annat sÀtt Àn tidigare i form av nya Ätagande och inte minst inom vÄr omfattande utbildningsverksamhet. Vi har till exempel flera projektgrupper och kursdeltagare som ska ha sammantrÀdesutrymmen och utbildningslokaler. Vi ser mÄnga fördelar med en flytt till KistaOne som erbjuder den service som ett modernt konsultbolag av idag har behov av."

Enea Àr verksam i branschen sedan 1968 och flyttade Är 2005 frÄn TÀby till Kista. Eneas konsultverksamhet flyttar nu vidare och har i Stockholm 120 anstÀllda och sysselsÀtter dÀrutöver 35 seniora underkonsulter via Eneas broker erbjudande.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1