Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Rolf Siltala / Jan Kristoffersson / Johan Smidner Elektronikproduktion | 30 juni 2010

Hanza rekryterar nyckelpersoner

Hanza fortsÀtter att anstÀlla för att möta fortsatt ökad efterfrÄgan. Under juni har tre personer rekryterats till ledade positioner inom Hanzas elektronikdivision.
Johan Smidner har anstÀllts som elektronikdivisionens inköps- och logistikchef. Johan har arbetat pÄ flera ledande elektroniktillverkare i Sverige och kommer nÀrmast frÄn positionen som inköpschef pÄ industribolaget Structo.

Jan Kristoffersson har anstĂ€llts som elektronikdivisionens ekonomichef. Jan arbetade i början av 2000-talet som ekonomichef pĂ„ Elektromekan och har dĂ€refter varit ekonomichef pĂ„ Megtec Systems i ÅmĂ„l.

Rolf Siltala har anstÀllts som elektronikdivisionens försÀljningschef. Rolf kommer nÀrmast frÄn motsvarande position pÄ Notes fabrik i Torsby.

”VĂ„rt moderna koncept attraherar nya kunder och vi har ett behov av att förstĂ€rka vĂ„r organisation”, sĂ€ger Gerd Levin-Nygren, vd Hanza Elektromekan och chef för Hanzas elektronikdivision. ”Det Ă€r glĂ€djande att vi lyckas Ă„terrekrytera tidigare ledningspersonal för Elektromekan, vilket visar pĂ„ den framtidstro vi nu har i verksamheten”.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1