Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 23 augusti 2010

Digi-Key Corporation och Opto Diode Corporation tecknar globalt distributionsavtal

Komponentdistributören Digi-Key Corporation och Opto Diode Corporation tillkännager att företagen har ingått ett avtal som innebär att Digi-Key ska distribuera Opto Diodes produkter till kunder världen över.
— Digi-Key är mycket glada att tillkännage detta nya distributionsavtal med Opto Diode Corporation, säger Jeff Shafer, Digi-Keys vice vd för kopplingar, passiva och elektromekaniska produkter. Vi menar att detta nya partnerskap med Opto Diode visar på Digi-Keys beslut att arbeta med världens ledande leverantörer och att erbjuda distributionsindustrins bredaste sortiment av elektronikkomponenter till våra globala kunder.

— Opto Diode ser fram emot de många fördelar som väntar kunderna i och med samarbetet med en internationell distributör som strävar efter att hålla allt i lager, säger Russ Dahl, Opto Diodes chef.

Digi-Key betjänar en global kundbas från sin drygt 55 000 kvadratmeterstora anläggning i Thief River Falls, Minnesota, USA.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2