Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 20 oktober 2000

Ny VD och koncernchef för ElektronikGruppen

Johnny Alvarsson tilltrÀder som ny VD och koncernchef den 1 januari 2001. Detta uppger Elektronikgruppen i ett presmeddelande.
Alvarsson har 13 Ärs erfarenhet inom konstruktion, produktion och projektledning inom Ericsson. De senaste 13 Ären har han varit VD och koncernchef för börsnoterade Zeteco, som under denna tid ökat omsÀttningen frÄn 100 MSEK till 2,000 MSEK, med oavbrutet mycket god lönsamhet.

" Inom ElektronikGruppens styrelse Àr vi mycket glada över att kunna knyta en person som Johnny Alvarsson till oss. Han besitter en unik kombination av kompetens inom vÄra nyckelomrÄden och ett enastÄende " track-record " som företagsledare ", sÀger Rune Brandinger, styrelseordförande i ElektronikGruppen.

" För mig Àr det en mycket spÀnnande utmaning att kombinera min erfarenhet frÄn Zeteco med tidigare erfarenheter frÄn Ericsson Telecom. Förhoppningsvis kan jag tillsammans med medarbetarna inom ElektronikGruppen Ästadkomma en tillvÀxt och lönsamhet som övertrÀffar den utveckling Zeteco haft, sÀger Johnny Alvarsson, ny VD i ElektronikGruppen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1