Elektronikproduktion | 07 september 2010

H.C. Starck säljer Clevios till Heraeus

H.C. Starck GmbH, med huvudkontor i Goslar, Tyskland, har tecknat avtal om att sälja sin globala affärsenhet för elektriskt ledande polymerer till Heraeus, Hanau, Tyskland.
Affärsenheten som är baserad i Leverkusen, säljer flytande polymerkemikalier under Clevios varumärke. På grund av att kemikalierna är starkt elektriskt ledande används de i en mängd olika tillämpningar, främst inom elektronikindustrin.Transaktionen förväntas vara slutförd under fjärde kvartalet 2010. Parterna har enats om att hålla köpeskillingen konfidentiell.

"Genom att införliva ledande polymerer från Clevios i våra produkter, öppnar vi helt nya angreppssätt på viktiga tillväxtmarknader inom elektronikindustrin. Heraeus planerar att göra kontinuerliga förbättringar av sin produktportfölj och erbjuda innovativa och unika metalliska och icke metalliska material på marknaden. Clevios utgör en väsentlig del i en långsiktig expansion av Heraeus ledande tekniska position på marknaden ", förklarar Roland Gerner, vd på Heraeus" Precious Metals Business Group.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-1