Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 september 2010

Westermo etablerar sig i USA

Beijer Electronics dotterbolag Westermo etablerar sÀlj- och supportorganisation i USA för att utöka sin nÀrvaro och försÀljning pÄ den amerikanska marknaden.
En ledande profil inom industriell datakommunikation har rekryterats till vd-posten till Westermos nya organisation i USA.

En sÀlj- och supportorganisation kommer att byggas upp för att expandera pÄ den vÀxande amerikanska marknaden. Mark Hendel har rekryterats för att leda Westermos expansion i USA. Han har lÄng erfarenhet inom industriell datakommunikation och av ledande befattningar i bolag med bas i bÄde USA och Europa. Han var tidigare chef för Hirschmann i USA. Dessförinnan var han ansvarig för deras verksamhet i Frankrike.

Westermos försÀljning i USA har tidigare enbart gÄtt via etablerade distributörer eller direkt till större kunder. Detta kommer att fortsÀtta men med en egen styrka pÄ plats kan nu bolaget komma nÀrmare marknaden och ta tillvara pÄ de stora möjligheter som ges.

”Marknaden för industriell datakommunikation i USA vĂ€xer kraftigt. Vi ser stora möjligheter att vĂ€xa inom flera olika omrĂ„den som t ex förnybar energi, transport och vĂ€gnĂ€t samt elnĂ€ten som mĂ„ste uppgraderas”, sĂ€ger Lars-Ola Lundkvist, affĂ€rsomrĂ„deschef IDC och vd för Westermo.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1