Elektronikproduktion | 09 september 2010

Pricer tar order på 45 MSEK

Schiever installerar ESL-system i samtliga 74 stormarknader.
Det franska detaljhandelsföretaget Groupe Schiever, som ingår i Auchan-koncernen, har beslutat att installera Pricers system för elektroniska hylletiketter (ESL) i samtliga 74 Atac stormarknader. De 20 första butikerna ska vara färdiginstallerade i slutet av året, och hela installationen ska vara slutförd vid utgången av 2011. Det totala ordervärdet är 45 MSEK.

– Schievers beslut är av stor betydelse för Pricer, särskilt med tanke på att kunden tidigare har installerat ESL från en annan leverantör i sina sju hypermarkets. Den franska detaljhandeln präglas av stark konkurrens och Schiever ville därför ha en mer aggressiv prissättningspolicy. Pricers snabba ESL-system som baseras på infraröd kommunikation var den bästa lösningen för deras behov, säger Fredrik Berglund, vd för Pricer.

– Vårt val föll på Pricers lösning. Pricers ESL-system har de bästa funktionerna för att kunna hantera Schievers prissättningspolicy och ge den bästa lagerinformationen på hyllkanten, säger Gilles Roux, IT- och organisationschef på Schiever.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2