Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 09 september 2010

Pricer tar order på 45 MSEK

Schiever installerar ESL-system i samtliga 74 stormarknader.
Det franska detaljhandelsföretaget Groupe Schiever, som ingÄr i Auchan-koncernen, har beslutat att installera Pricers system för elektroniska hylletiketter (ESL) i samtliga 74 Atac stormarknader. De 20 första butikerna ska vara fÀrdiginstallerade i slutet av Äret, och hela installationen ska vara slutförd vid utgÄngen av 2011. Det totala ordervÀrdet Àr 45 MSEK.

– Schievers beslut Ă€r av stor betydelse för Pricer, sĂ€rskilt med tanke pĂ„ att kunden tidigare har installerat ESL frĂ„n en annan leverantör i sina sju hypermarkets. Den franska detaljhandeln prĂ€glas av stark konkurrens och Schiever ville dĂ€rför ha en mer aggressiv prissĂ€ttningspolicy. Pricers snabba ESL-system som baseras pĂ„ infraröd kommunikation var den bĂ€sta lösningen för deras behov, sĂ€ger Fredrik Berglund, vd för Pricer.

– VĂ„rt val föll pĂ„ Pricers lösning. Pricers ESL-system har de bĂ€sta funktionerna för att kunna hantera Schievers prissĂ€ttningspolicy och ge den bĂ€sta lagerinformationen pĂ„ hyllkanten, sĂ€ger Gilles Roux, IT- och organisationschef pĂ„ Schiever.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2