Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 09 september 2010

Digi-Key och Austriamicrosystems i globalt distributionsavtal

Komponentdistributören Digi-Key Corporation och Austriamicrosystems har träffat ett avtal som innebär att Digi-Key kommer att distribuera Austriamicrosystems produkter till kunder världen över.
— Vi är mycket glada att tillkännage detta distributionsavtal med austriamicrosystems med dess starka produktutbud inom högpresterande analoga kretsar, framför allt inom sensor-, kraftstyrnings- och magnetavkodningsteknik, säger Dave Doherty, Digi-Keys vice vd för halvledarprodukter.

Austriamicrosystems är ett välkänt europeiskt varumärke som vi tycker det ska bli spännande att föra ut till konstruktörer gobalt sett.

— Vi ser det som mycket spännande att samarbeta med Digi-Key, den klara ledaren inom online-baserade tekniska lösningar och tjänster, säger Heribert Hochrinner, chef för Austriamicrosystems globala försäljningskanaler. Vår avancerade analoga teknik i kombination med Digi-Keys unika portfölj och möjligheter kommer att förse konstruktörer världen över med nya valmöjligheter.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-2