Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 september 2010

Fingerprint Cards tar order värd 11 MSEK

Fingerprint Cards (FPC) distributör i Kina, Hardware & Software Technologies Co. Ltd (HST), har lagt ytterligare en order vÀrd 11MSEK.
Ordern avser FPC:s senaste design av fingerprintsensor, FPC1011F och kommer primÀrt att anvÀndas i personliga identifieringsenheter för bankÀrenden via internet. Leveranser Àr planerade att ske under tredje och fjÀrde kvartalet 2010.

Lars Lundgren Jr, Marknadschef för FPC sÀger: "Efter vÄra tidigare marknadsframgÄngar med de kinesiska bankerna och deras anstÀllda innebÀr dagens order ett steg uppÄt i vÀrdekedjan, dÄ vi nu adresserar bankernas kunder, dvs bankanvÀndare via internet. Detta för oss nya marknadssegment har en mycket stor potential dÄ det idag sÀljs fler Àn 30 miljoner inloggningsenheter per Är i Kina. VÄr fortsatta mÄlsÀttning Àr att tillsammans med HST vara den ledande leverantören pÄ den kinesiska bankmarknaden."

Johan Carlström, vd för FPC sÀger: "Vi har under de senaste 9 mÄnaderna levererat vÄr betydande orderstock enligt plan, och det Àr dÀrför glÀdjande att vi nu har sÀkerstÀllt Ànnu en stor order. Vi har mÄlmedvetet arbetat för att förÀndra orderflödet frÄn enstaka större ordrar till att kunna presentera ordrar av en nÄgot mindre storlek men istÀllet betydligt mera frekvent. Genom etableringen av vÄrt Asienkontor i Shanghai arbetar vi nu nÀrmare HST för att utveckla och expandera den kinesiska marknaden, bÄde inom banksektorn och inom nya snabbvÀxande marknadssegment."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2