Elektronikproduktion | 16 september 2010

Ny säljare hos Atoo

Atoo Europe AB har anställt Johanna Ekerstrand som innesäljare och marknadsassistent.
Atoos nya säljare Johanna Ekerstrand har en bakgrund inom handeln, mode, media- och reklambranschen och har tidigare arbetat som konsult, kontorsansvarig/inköpare, säljare/projektledare och produktionskoordinator.

Atoo Europe har sedan starten 1 Januari 2010 expanderat kraftigt i Europa med omkring 95% av försäljningen utanför Sverige. Företaget har nu tre säljare som i första hand verkar på de ungerska, slovakiska och polska markaderna.

- Vi ser fram emot att få jobba med Johanna, säger Pär Gester, Atoos platschef i Sverige. Hennes erfarenhet av internationell försäljning och handel passar Atoo perfekt. Med Johanna i teamet kommer vi att kunna snabba på utvecklingen av våra erbjudanden med fokus på produktsortiment och online-tjänster.

Atoo-gruppen med kontor i Sverige, Frankrike och Tunisien planerar att expandera ytterligare inom den närmste framtiden med förstärkningar på framförallt säljsidan. Under hösten kommer Sverigekontoret att fokusera på den svenska marknaden.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2