Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 16 september 2010

Induo i förnyat distributionsavtal med Conel

Induo och Conel har slutit ett nytt avtal om distribution av Conels GPRS och 3G routersortiment pÄ den svenska marknaden.
Induo, som tidigare distribuerat Conels produkter som en icke exklusiv distributör, anser att det nya avtalet ger nya affÀrsmöjligheter och en starkare position pÄ den svenska marknaden.

"Den svenska marknaden Àr en viktig marknad för Conels routers och trÄdlösa produkter. Med vÄrt nya avtal med Induo stÀrker vi vÄr position pÄ den svenska marknaden. Vi har en lÄng erfarenhet av den svenska marknaden och vi tror att de svenska kunderna kommer att tjÀna pÄ vÄrt fördjupade samarbete med Induo" sÀger Otakar MƱller, marknads- och försÀljningsdirektör, Conel s.r.o.

"Conels produkter Àr en av hörnstenarna i Induo Wireless verksamhet och vi Àr glada att Conel gett oss detta förtroende. Vi har arbetat hÄrt för att öka Conels marknadsandelar pÄ den svenska marknaden, nÄgot som Conel uppmÀrksammat. Det nya avtalet Àr resultatet av vÄra satsningar och det ger Induo Wireless en starkare stÀllning pÄ den svenska marknaden" sÀger Ulf Seijmer, Induos marknadsansvarige.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2