Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 september 2010

RIM sålde 12 miljoner lurar andra kvartalet

Kanada-baserade Research in Motion har sålt 12 miljoner enheter under sitt andra kvartal för redovisningsåret. Leveranserna av Blackberry smartphone ökade mer än 45% på årsbasis.
Omsättningen för perioden uppgick till 4,6 miljarder dollar, en ökning med 9% jämfört med föregående kvartal, och med 31% på årsbasis. Intäkterna fördelades på 79% för enheter, 17% för service, 1% för programvaror och 3% för övriga intäkter. Under kvartalet levererades RIM cirka 12,1 miljoner enheter.

"RIM slår nytt rekord under kvartalet med leverans av över 12 miljoner BlackBerry smartphones. Denna prestation och RIM:s ekonomiskt resultat under andra kvartalet drevs av en effektiv verksamhet och stark efterfrågan på RIM:s portfölj av Blackberry smartphones och tjänster på marknader runt om i världen ", säger Jim Balsillie, Co-CEO på Research In Motion.

Research in Motion har samarbetat med EMS-leverantörer Flextronics och Celestica för produktion av sin Blackberry smartphone.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-05-11 10:46 V9.5.4-2