Komponenter | 21 september 2010

Tagmaster och Confidex i samarbete

Tagmaster och Confidex undertecknar avsiktsförklaring om samarbete för UHF ID-taggar.
Tagmaster och Confidex har tecknat en avsiktsförklaring där båda företagen kommit överens om att samarbeta inom RFID-teknik med fokus på UHF-frekvensbandet där produkterna kommer att överensstämma med EPC Gen2-standarden.

Fokus kommer först att vara att ta fram robusta ID-taggar som uppfyller kraven från järnvägsindustrin, som alltmer använder standardiserade EPC Gen2 ID-taggar i spårningsapplikationer.

Enligt avsiktsförklaringen kommer Confidex att ha rättigheterna att tillverka den gemensamt utvecklade RFID-taggen och Tagmaster kommer att inneha rättigheter att marknadsföra och sälja den till järnvägs- transport. och industrimarknaden.

De två företagen kommer också att undersöka framtida samarbetsmöjligheter att utveckla eller tillhandahålla ytterligare RFID-taggar och tillhörande teknik för användning inom andra applikationsområden och marknader.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-25 09:38 V9.6.1-2