Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 22 september 2010

Pricer gör största ESL-installationen i franska Carrefour

Carrefour, världens näst största detaljhandelskedja, har valt Pricer för uppgradering av sitt system för elektroniska hylletiketter (ESL) i sina hypermarkets.
Pricers nya Continuum-etiketter ersätter den tidigare generationens etiketter som finns installerade i 194 hypermarkets i Frankrike. De första 12–17 butikerna kommer att installeras i år. Carrefour uppger att resterande butiker ska ha installerats klart år 2013. Pricer uppskattar det totala värdet för att uppgradera ESL-systemen i Carrefours hypermarkets till närmare 300 MSEK.

– Efter en omfattande process där ESL-systemets fördelar har utvärderats och jämförts med andra lösningar, är Carrefours beslut det tydligaste beviset på vilken betydelse ESL har i dagens konkurrensutsatta detaljhandel. Carrefour började installera ESL-system 2004 och sedan dess har ESL blivit ett nödvändigt verktyg för Carrefours prisstrategier och optimering av butiksverksamheten. Detta är det största ESL-projekt som någon detaljhandelskedja har genomfört, och vi är stolta över att Carrefour har valt oss som leverantör, säger Fredrik Berglund, vd för Pricer.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2