Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Dirk Zimanky Elektronikproduktion | 27 september 2010

Enics får ny vd och koncernchef

Dirk Zimanky kommer att eftertrÀda Reijo Itkonen som vd och koncernchef för den schweiziska EMS-leverantören Enics AG.
Enics vd och koncernchef Reijo Itkonen kommer att gÄ i pension 2011. Enics styrelse har utsett Dirk Zimanky som eftertrÀdare till Reijo Itkonen som vd och koncernchef för bolaget frÄn den 1 oktober 2010. Reijo Itkonen kommer att stödja Dirk Zimanky i överlÀmnandet och andra strategiska projekt fram till sommaren 2011.

Dirk Zimanky Àr en av grundarna av Enics. Han har tillbringat hela sitt arbetsliv inom EMS-industrin och har de senaste 6 Ären framgÄngsrikt lett Customer Relationship Management hos Enics. Innan Enics har han haft olika ledande positioner inom Elcoteq SE och Stephan Elektronik GmbH.

"Jag Àr mycket glad över stödet frÄn vÄr styrelse för Enics strategi och förtroendet för vÄr organisation för att fortsÀtta de anmÀrkningsvÀrda framgÄngarna vi har nÄtt under dessa fÄ Är tillsammans med vÄra kunder. UtnÀmningen av Dirk Àr det bÀsta exemplet pÄ detta förtroende och sÀkrar en mycket smidig övergÄng av mitt ansvar. Dirk har varit en av de frÀmsta arkitekterna för vÄr strategi, vÄra vÀrderingar och kundrelationer sedan början, och Àven innan dess. Det Àr mycket lÀttare för mig att koncentrera mig pÄ andra viktiga frÄgor i mitt personliga liv nÀr jag vet att Dirk och de andra EMT-medlemmarna fortsÀtter det arbete jag funnit sÄ mycket nöje i", sÀger Reijo Itkonen.

Dirk Zimanky fortsÀtter: "Det Àr en fantastisk möjlighet som jag har fÄtt och jag vill tacka vÄr styrelse och Reijo för deras fulla stöd. Under Reijos ledning har vi utvecklats till en av de ledande aktörerna inom vÄrt omrÄde, uppskattade av vÄra kunder och respekterade av vÄra konkurrenter. Den strategin fortsÀtter att tjÀnar oss vÀl och vi kommer att fortsÀtta att fördjupa vÄr industriella och medicinska fokus Ànnu mer. Samtidigt kommer jag att sÀtta ytterligare tonvikt pÄ att öka vÄr konkurrenskraft och att ha ett starkt kundfokus. Vi har en utmÀrkt bas av kunder, leverantörer och vÄrt eget folk, för att fÄ vÄr vision att bli verklighet."
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2