Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 13 november 2001

Nu är dom värst- igen!

Japanska KDDI kommer att ha GPS Navigation Service och MPEG-4 Video i mobiltelefoner till december.
KDDI och Okinawa Cellular Telephone meddelar att de kommer att starta två nya funktioner i december; eznavigation, med Global Positioning System (GPS) teknik och and ezmovie, som sänder film/ rörliga bilder till mobiltelefoner.
Gruppen planerar att använda en
WAP2.0-kompatibel Web browser och förbättrad Java teknik.

Eznavigation är en service konstruerad för "GPS mobiltelefoner" med GPS mottagning. Den är baserad på gpsOne teknik från Qualcomm Inc, San Diego, och kan ge position med mindre än fem meters fel. Eznavigation inkluderar kartor, restaurangguider, e-mail med positioneringsinformation, trafik- och väderinformation o s v o s v.

Ezmovie är en service konstruerad för "movie cell phones," eller telefoner som kan spela upp filmer. Den har 64kbps Packet Communication Network och kan spela upp filmer i MPEG4 format. Filmer, musik, nyheter o s v o s v.
Som ett plus kan e-mail med filmer som attach tas emot.

Det beskrivande språket har ändrats då Web browsern är WAP2.0 kompatibel.
Det ger nu stöd för nästa generations språk XHTML och behåller kompatibiliteten med WML och HDML.

Källa Asiabiztech

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-10-15 23:56 V11.6.0-2