Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Mönsterkort | 01 november 2010

CAD-Resurs blickar framåt

Linköpingsbaserade CAD-Resurs startades 2001 nÀr branschen var i fritt fall. Trots detta och trots problem för mÄnga andra i branschen fanns möjlighet att attrahera kunder och fÄ en verksamhet i balans.
Under den senaste nedgÄngen har CAD-Resurs förvisso haft kunder som har drabbats av denna men Àven kunder som faktiskt gasat nÀr andra bromsat. Nu ser företaget ocksÄ tydligt att kunder som drabbats av nedgÄngen och inte behövt sÄ mycket hjÀlp de senaste 18-24 mÄnaderna Àr pÄ gÄng igen. "Det Àr kanske för tidigt att ropa hej Àn, men det verkar som om vi klarat av lÄgkonjunkturen med mer jobb Àn vanligt istÀllet för mindre", meddelar Johan Lindh, VD hos CAD-Resurs AB.

För att stÄ emot en ökad belÀggning har företaget frÄn och med 1 november anstÀllt en ny mönsterkortskonstruktör. David Svensson har jobbat med mönsterkortslayout till olika bolag inom Saabgruppen de senaste 10 Ären. Korten har varit allt frÄn enkelsidiga test kort till komplexa 18-lagerskort, bÄde rigid och flex-rigid. Korten har mestadels gjorts till militÀra produkter men en del Àven för civila tillÀmpningar.

Förutom Mentors programsviter har David Àven jobbat med Cadence Allegro, vilket idag innebÀr att Àven OrCAD faller innanför kompetensomrÄdet.

I och med detta har CAD-Resurs nu fem kompetenta mönsterkortskonstruktörer med över 75 Ärs sammanlagd kompetens.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1