Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 03 november 2010

Opcons samarbetspartner i Australien säkrar ny finansiering

Opcons samarbetspartner i Australien sÀkrar 25 MAUD i ny finansiering.
Energi- och miljöteknikkoncernen Opcons kund och samarbetspartner kring Opcon Powerbox i Australien, Enerji Ltd. har idag offentliggjort att de tecknat avtal om ett konvertibelt förlagslÄn om 25 miljoner AUD för att finansiera framtida installationer av Opcon Powerbox. Avtalet Àr villkorat av bolagsstÀmmans godkÀnnande.

Offentliggörandet följer kort efter att Enerji tecknat en avsiktsförklaring (MOU) med Horizon Power om en installation av en Opcon Powerbox vid deras kraftverk Carnarvon under 2011 dÀr Enerji ocksÄ meddelat att man befinner sig lÄngtgÄende förhandlingar med fler potentiella kunder.

Enerji har hittills lagt order pÄ sex stycken 3:e generationens Opcon Powerbox dÀr den första har pekats ut för installation vid Horizons kraftverk Carnarvon.

— Opcon stödjer detta bĂ„de som aktieĂ€gare och partner. Vi ser mycket positivt pĂ„ att Enerji har kunnat skaffa denna finansiella uppbackning för sin affĂ€rsplan och för ledningens nya fokus pĂ„ kĂ€rnverksamheten. Det hĂ€r ger Enerji de finansiella muskler som behövs för att börja ta vara pĂ„ de affĂ€rsmöjligheter vi ser pĂ„ den Australiensiska marknaden, sĂ€ger Rolf Hasselström vd och koncernchef Opcon AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2