Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 november 2010

ST-Ericsson och Nokia samarbetar för att driva TD-LTE i Kina

ST-Ericsson och Nokia utvecklar TD-LTE-demonstrationstillbehör för China Mobile.
På Shanghai Expo har Nokia och ST-Ericsson visat video och andra multimediatjänster på en TD-LTE Nokia Booklet med ST-Ericssons M700 TD-LTE-modem. ST-Ericssons LTE-modem kan hämta data med hastigheter på upp till 100 Mbps för snabb filöverföring och andra krävande multimedia-tjänster. China Mobile följer TD-LTE. Globalt kallas tekniken LTE TDD, och har ett brett intresse från operatörer över hela världen.

"Även om LTE fortfarande är i sin linda, har den sofistikerade tekniken potential att väcka en rad tvingande snabba multimedietjänster för hundratals miljoner konsumenter över hela världen ", säger Heikki Koivu, vice ordförande, TD-SCDMA Business Team, Nokia. "Vårt samarbete med ST-Ericsson kommer att göra det möjligt för oss att visa att LTE kan förena upplevelser när TD-LTE utvecklas mot kommersiell mognad ."

"Efter att ha drivit utvecklingen av både LTE- och TD-baserad mobilteknik under flera år är vi nu redo att leverera marknadsledande TD-LTE lösningar ", säger Pascal Langlois, Senior Vice President, Chief Sales och Marknadschef för ST-Ericsson. "Vårt samarbete med Nokia, världens största mobiltelefonleverantör, kommer att stärka vår förmåga att stödja mobila operatörer att implementera LTE."

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-20 14:41 V10.9.6-2