Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 17 november 2010

Digi-Key och Bomar tecknar globalt distributionsavtal

Komponentdistributören Digi-Key och Bomar Interconnect Products har träffat ett avtal som innebär att Digi-Key kommer att distribuera Bomar Interconnects produkter till kunder världen över.
— Det gläder oss att tillkännage detta nya distributionsavtal med Bomar Interconnect. Tillägget av Bomars kvalitetsprodukter till Digi-Keys utbud visar på vår ambition att förse våra kunder med industrins bredaste utbud av elektronikkomponenter, säger Jeff Shafer, Digi-Keys vice vd för ihopkopplings-, passiva och elektromekaniska produkter.

— Vi är mycket glada att tillkännage detta Digi-Key/Bomar Interconnect distributionsavtal. Vi är säkra på att Digi-Key kommer att ge kunderna mervärde genom sin omfattande globala närvaro, säger Bob Mello, Bomars vice försäljningschef.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-1