Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 26 november 2010

Saab och Systematic tecknar samarbetsavtal

Försvar och sÀkerhetsföretag Saab och Systematic har tecknat ett brett samarbetsavtal, som ger parterna att kostnadseffektiv anvÀndning av varandras produkter och expertis pÄ marknaden för ledningssystem.
Samarbetet innebÀr att Saab och Systematic nu enkelt fÄr tillgÄng till varandras kompetens och produkter genom effektiv integrering som kan tillfredsstÀlla bÄde kundernas och den andra integrationspartnerns behov.

— Samarbetet Ă€r en fantastisk möjlighet för bĂ„da företagen. Hos Systematic, ser vi fram emot att dela vĂ„r kompletterande teknik och know-how, sĂ„ att vi kan erbjuda kunderna helt kombinerade produkter och integrerade lösningar, sĂ€ger Michael Holm, vd och koncernchef för Systematic, till electronic-supply.dk

— Genom att kombinera vĂ„ra kompletterande produkter, lösningar, försĂ€ljning och integrationsmöjligheter har vi tagit ett viktigt steg tillsammans för att stĂ€rka den nordiska industrins konkurrenskraft, sĂ€ger Gunilla Fransson, head of business area Security and Defence Solutions, Saab.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1