Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 30 november 2010

Sensys sluter samarbete med TTS i Danmark

Sensys Traffic AB och danska Technical Traffic Solutions (TTS) A/S har ingÄtt ett exklusivt avtal för försÀljning och distribution av Sensys system för trafiksÀkerhet i Danmark.
Efter att ha studerat effekterna av automatisk hastighetsövervakning har Danmark beslutat att införa sÄdan under kommande Är. Inför kommande upphandlingar har dÀrför Sensys etablerat ett samarbete med Technical Traffic Solutions som kommer att representera Sensys pÄ den danska marknaden.

”Genom TTS som Ă€r marknadsledande pĂ„ trafiksystem i Danmark fĂ„r vi tillgĂ„ng till djup kunskap och ett stort kontaktnĂ€t pĂ„ den danska marknaden”, sĂ€ger Johan Frilund, vd för Sensys Traffic.

”Som teknikledande inom trafikövervakning kompletterar Sensys TTS pĂ„ ett mycket bra sĂ€tt. Med det hĂ€r samarbetet stĂ„r vi starka inför kommande upphandlingar”, sĂ€ger Anders D Christensen, vd för TTS.

TTS arbetar pÄ bred front inom trafik och parkering. Det danska företaget sÀljer system för trafikstyrning via trafiksignaler och variabla vÀgmÀrken samt system för driftövervakning och parkeringsledning. TTS arbetar Àven med rÄdgivning och projektering inom trafik och parkering. Företaget ingÄr i den danska NRGi-koncernen.
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2