Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 07 december 2010

Utnämningar i Incap Indien

NÀr Jarmo Kolehmainen lÀmnar Incap för nya arbetsuppgifter i ett annat bolag, kommer nya utnÀmningar att Àga rum i Incaps indiska verksamhet frÄn den 1 januari 2011.
K.R. Vasantha har utsetts till verkstÀllande direktör för Incap Contract Manufacturing Services Pvt. Ltd. Vasantha har tidigare varit ansvarig för Incaps indiska tillverkning och Tumkurfabriken. K.R.Vasantha rapporterar till Sami MykkÀnen, vd och koncernchef för Incap Group.

Murthy Munipalli har utnÀmnts till Director, Energy Efficiency Asia. Han har tidigare varit ansvarig för försÀljning och marknadsföring av de tjÀnster som tillhandahÄlls av den indiska verksamheten. Murthy Munipalli rapporter till Jari Koppelo. Han fortsÀtter att hantera design- och projektledning i Indien.

Jari Koppelo, som idag Àr ansvarig för affÀrsenheten Energy Efficiency Europe kommer frÄn den 1 januari 2011 ocksÄ att ansvara för Energy Efficiency Asia.

Kirsti Parvi fortsÀtter agerar som finansdirektör och controller det indiska dotterbolaget och rapporterar till Eeva Vaajoensuu, CFO i koncernen. K.R. Vasantha och Murthy Munipalli kommer att vara medlemmar av den utvidgade ledningsgruppen för koncernen.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2