Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 december 2010

Mectec tar viktig order i Tyskland

Mectec Elektronik meddelar idag att SCA Witzenhausen i Tyskland valt Mectec för utveckling, tillverkning och installation av tvÄ kompletta lösningar för automatisk utskrift och applicering av etiketter pÄ stora pappersrullar.
- Vi har i denna affÀr arbetat tillsammans med IDS i Tyskland som Àr en ny samarbetspartner och som Àr
specialiserade pÄ just mÀrkningslösningar för pappersbruk. AffÀren Àr av stor vikt för oss eftersom Tyskland Àr en Ànnu förhÄllandevis obearbetad markand för Mectec. Vi Àr starka i mÄnga lÀnder runt om i Europa och ser Tyskland som en prioriterad marknad under 2011, berÀttar Patrik Jenemark, vd pÄ Mectec Elektronik AB och tillÀgger. Vi arbetar sedan tidigare med SCA i Sverige och England och Àr naturligtvis glada över det utökade samarbetet inom koncernen.

Lösningarna som kommer att installeras pÄ bruket i Witzenhausen kommer att mÀrka etiketter pÄ stora pappersrullar producerade av returfiber. De etiketteringslösningar som SCA har idag tillverkas inte lÀngre och dÀrmed finns inte service, support och reservdelar att tillgÄ lÀngre. För att sÀkerstÀlla tillgÀngligheten pÄ service och tillbehör vÀljer man nu att gÄ över till stabila och flexibla lösningar frÄn Mectec.

- SCA har behov av att applicera stora etiketter i A3-format och vi Àr den enda leverantören pÄ den globala marknaden som idag kan leverera en sÄdan lösning. Denna typ av stora etiketter anvÀnds frÀmst av pappersbruk runt om i vÀrlden och som i mÄnga andra branscher Àr det viktigt att ha en fungerande service och support för sina maskiner för att sÀkra sin egen leveransprecision, tillÀgger Patrik.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2