Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 10 december 2010

Dynamic Precision huvudägare i Notefied

NÀr Notes CAD- och komponentdatabas nu knoppats av blir Dynamic Precision huvudÀgare. Note kvarstÄr dock som minoritetsÀgare.
Note har valt att skilja ut tekniken i Notefied eftersom bolaget har Àndrat strategi. Anders G. Johansen, som arbetat för Note som product & system application manager i drygt fyra Är, blir huvudÀgare genom sina bolag Dynamic Precision i Norge, Dynamic Precision AB i Sverige, Dynamic Precision Sp z.oo i PolenKomponentdatabasen, som kunderna anvÀnder för konstruktion och val av komponenter, köptes av Note 2007 för att anvÀndas som Notefied i nÀrsourcingkonceptet. Under Ären som gÄtt har databasen utvecklats till ett alltmer kraftfullt verktyg.

Med nya Àgare av Note skedde en förÀndring i företagets strategi och Notified utskiljdes. Note och Dynamic Precision ska Àven i fortsÀttningen arbeta tillsammans.

Dynamic Precision blir ett renodlat teknikbolag, med Notefied som databas och CAD i Sverige och Norge som kÀrnan i bolaget, men Àven en del andra tjÀnster kommer att erbjudas kunderna, bland annat design i tÀtt samarbete med kundernas konstruktörer, Notefied, CAD, komponent och mönsterkortsinköp till prototyper levererade till produktion. VÄr stora fördel Àr att vi kan jobba med komponentsÀkring och mösterkortsprototyper vÀldigt tidligt i samrÄd med kunderna.

MÄlet Àr att kunna levera ett komplett komponentpaket samtidig med kretskortsunderlag eller kretskort fÀrdigproducerat för prototyper. Vi skall anvÀnda Notefied för koordinering av aktiviteter dÀr kunderna ocksÄ kan bidraga, lÀgga in information och följa status pÄ konstruktion, komponentval, alternativa komponenter, status pÄ inköp online med produkten i fokus.

— Att arbeta parallellt och inte seriellt blir viktigt för att korta tiderna, sĂ€ger Anders G. Johansen.

— Komponentservice, mekanikkonstruktion och re-design frĂ„n Gdansk skall ocksĂ„ uppgraderas och satsas ytterligare pĂ„. Marknaden Ă€r i förrĂ€ndring och vi förĂ€ndrer oss med marknaden 
 inte mot, sĂ€ger Anders G. Johansen.

Dynamic Precision har idag 20 personer anstÀllda, varav 4 i Sverige, 5 i Norge och 11 i Polen

Önskar CAD-resurser i Sverige

Dynamic Precision söker CAD-resurser i Sverige. Företaget flyttar til Kista i slutet av februari och önskar att utvidga med 1-2 CAD-resurser.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2