Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Test & Mät | 14 december 2010

Nolek landar rekordorder

Nolek har nyligen mottagit den största ordern i sin 37-Äriga historia.
Ordern kommer frÄn Hewlett Packard (HP) och Àr ett större system för att tÀtkontrollera en ny generation av intelligenta blÀckstrÄlepatroner. Ordern Àr den första av fler till samma produktfamilj och hela affÀren, som kommer löpa över ett par Är, vÀrderas till cirka 80 miljoner kr.

Systemet bygger pÄ avancerad teknik med en mÀngd olika funktion och tÀtkontroller. Det bestÄr bÄde av tryckmÀtande utrustning samt helium som spÄrgas.

Nolek arbetar uteslutande med tÀtkontroll och lÀcksökning och har gjort det sedan bolaget grundades 1973. Idag Àr Nolek att globalt företag med över 50 anstÀllda vÀrlden över. Huvudkontoret ligger i södra Stockholm och de har dotterbolag bÄde i Malaysia och USA samt över 25 distributörer vÀrlden över.

— Denna order Ă€r vĂ€rd otroligt mycket för oss bĂ„de finansiellt men Ă€ven för Ă€ran, sĂ€ger Noleks vd Erik Thomaeus. Vi visar Ă€nnu en gĂ„ng att vĂ„ra system Ă€r vĂ€rldsunika och att vĂ„r globala satsning fĂ„r gehör. Det skall bli ett otroligt spĂ€nnande projekt att genomföra tekniskt och vi vill verkligen passa pĂ„ att lyfta fram HP som en kund med ett verkligt fokus att leverera produkter med kvalitĂ©.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2