Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 15 december 2010

Syntronic Research and Development har fått en strategisk order

Syntronic Research and Development AB har fÄtt en strategisk order och nyanstÀller medarbetare i GÀvle.
Syntronic Research and Development arbetar med uppdragsutveckling av produkter Ät andra företag. Och nu har man fÄtt en order att utveckla digitala elektronikprodukter.

— Det hĂ€r uppdraget ligger helt i linje med vĂ„ra strategier. Syntronic Research and Development AB Ă€r bolaget inom Syntronickoncernen som Ă€r specialiserat pĂ„ forskning och utveckling av elektronik och elektronikprodukter. Den hĂ€r ordern frĂ„n ett vĂ€rldsledande elektronikföretag avser utveckling av digitala elektroniksystem. Ordern Ă€r bĂ„de stor och lĂ„ngsiktig, det gör att vi kommer att nyanstĂ€lla ingenjörer vid vĂ„r enhet i GĂ€vle, sĂ€ger Mikael ÅhlĂ©n vd i Syntronic Research and Development AB.

Syntronic har under de senaste 25 Ären utvecklat produkter med elektronik, elektromekanik, mekanik och programvara Ät vÀrldsledande kunder inom försvars- industri- medicin- fordons- och telekomsektorerna.

Björn Jansson koncernchef för Syntronickoncernen Àr stolt över mÄngmiljonordern till företaget frÄn ett vÀrldsledande företag.

— Att fĂ„ ett sĂ„dant stort förtroende i en mycket hĂ„rd konkurrens Ă€r fantastiskt hedrande. En sĂ„dan hĂ€r betydande order, frĂ„n den hĂ€r kunden, omfattar ett lĂ„ngsiktigt och fördjupat samarbete med teknikutbyte visar att vi Ă€r i vĂ€rldsklass och lever upp till kundens högt stĂ€llda krav.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2