Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 december 2010

Huddinge laddar för framtidens elfordon

Nu kan Huddinge och Vattenfall pÄ allvar ladda för framtidens fordon.
De första laddstolparna Àr pÄ plats för elbilar, laddhybridbilar, elmopeder och elcyklar.

– Det kĂ€nns oerhört positivt att de nu Ă€r pĂ„ plats. Vi vill underlĂ€tta för alla som bor och vistas i Huddinge att göra klimatsmarta val och dĂ„ Ă€r detta ett sĂ€tt av mĂ„nga.

KommunalrÄdet Tomas Hansson (KD) inviger vid infartsparkeringen i Huddinge centrum 22 december klockan 11, tillsammans med Jonas Gustavsson, projektledare frÄn Vattenfall Services, som levererat laddstolpetjÀnsten.

– Vattenfall Services kan erbjuda allt som behövs för att bygga upp en fungerande laddinfrastruktur. Vi Ă€r vĂ€ldigt glada att tillsammans med Huddinge kunna bidra till kommunens klimatarbete, sĂ€ger Jonas Gustavsson.
Huddinge bjuder pÄ strömmen ur laddstolpen. NÄgra av kommunens attraktivaste parkeringsplatser Àr reserverade för framtidens elfordon.

De som redan nu kör sÄdana fordon kan ladda pÄ infartsparkeringarna i Huddinge centrum, Stuvsta och SkogÄs.
Och det Àr alltsÄ kostnadsfritt att utnyttja laddstolpen för laddning av alla typer av elfordon. Varje stolpe har ett uttag och kan anvÀndas hela dygnet.

– Laddstolparna Ă€r en del i det viktiga arbetet med att fasa ut anvĂ€ndningen av fossila brĂ€nslen i Huddinge, sĂ€ger Tomas Hansson.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2