Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 december 2010

Rimaster öppnar en ny, andra fabrik i Polen

Rimastergruppen har nu öppnat en ny, andra produktionsenhet i Polen. Fabriken, som signifikant öker Rimasters polska produktionskapacitet, ligger i staden Borne Sulinowo, cirka 150km öster om Szczecin (Stettin).
Fabriken Àr frÀmst avsedd som ett stöd till sÄvÀl nya som befintliga kunder i vÀstra Europa.

"Den hÀr nya fabriken Àr inte bara en ytterligare produktionsenhet, utan mer ett stort steg för hela Rimastergruppen. Den nya Fabriken i Borne Àr nÀra kopplad till vÄr stora satsning pÄ att nÄ nya kunder i vÀstra Europa, dÀr vÄrt nyöppnade kundcenter i Bryssel Àr en viktig pusselbit. Hittils har vÄr strategi för en expansion pÄ utvalda marknader varit lyckosam, och skapat nya affÀrer och affÀrsmöjligheter för vÄra olika enheter och affÀrsomrÄden. Vi har fÄtt ett starkt fotfÀste pÄ flera nya marknader, och dÀrtill förbÀttrat vÄra positioner pÄ de befintliga vilket visar sig i ökade bestÀllningar frÄn kunder vi redan har", sÀger Jan-Olof Andersson, vd och koncernchef för Rimaster.

"Vi hade redan i somras sÄ mycket att göra, sÄ nÀr nya kunder kom och knackade pÄ dörren var vi tvungna att hitta en lÄngsiktigt hÄllbar lösning för att sÀkerstÀlla vÄr leveransförmÄga. I augusti började vi arbetet med att bygga upp en ny produktionsanlÀggning, och redan i november kunde vi inleda leveranserna frÄn den nya fabriken i Borne, som mer eller mindre fördubblar vÄr kapacitet. Den snabba uppbyggnaden var inte bara ett rekord, utan framförallt Ànnu ett tecken pÄ att vi Àr kundorienterade - efterfÄgar kunden ytterligare leveransförmÄga sÄ skapar vi det", sÀga Norbert Heib, chef för Rimaster Polen, i en kommentar.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-1