Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 17 december 2010

Monica Lindegård blir vd i Samhall

Styrelsen för Samhall AB har utsett Monica LindegÄrd till ny vd för företaget. Hon kommer att eftertrÀda Birgitta Böhlin, som gÄr i pension i samband med ÄrsstÀmman i april 2011.
Monica LindegÄrd kommer nÀrmast frÄn sÀkerhetsföretaget G4S dÀr hon arbetat som vd för den svenska sÀkerhetsverksamheten. Hon har mer Àn 20 Ärs erfarenhet av ledande chefspositioner inom det privata nÀringslivet, de senaste 10 Ären som vd.

- Samhall Àr ett vÀlskött företag som under en lÄng följd av Är lyckats uppfylla Àgarens mÄl. Men företaget saknar inte utmaningar. En Àr att fÄ fler arbetsgivare att inse fördelarna med att rekrytera frÄn Samhall. Monica LindegÄrd har de erfarenheter och kunskaper som krÀvs för att anta utmaningarna, sÀger Björn Wolrath, styrelseordförande i Samhall AB.

Samhall Ă€r med sina 20000 anstĂ€llda ett av Sveriges absolut största företag och har statens uppdrag att skapa meningsfulla och utvecklande jobb för personer med funktionsnedsĂ€ttning. År 2009 rekryterades drygt 1000 av medarbetarna till anstĂ€llningar utanför Samhall. Birgitta Böhlin har varit vd sedan Ă„r 2004.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1