Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 21 december 2010

ZetaDisplay tecknar miljonorder med Euromaster i Norden

ZetaDisplay har sedan tidigare tecknat ett samarbetsavtal med Euromaster för utrullning av bolagets medieplattform för rörlig butiksinformation, ocksÄ kallat Digital Signage, till deras butiker och verkstÀder i Sverige, Danmark och Finland.
Euromaster har nu tagit beslutet att utöka sin satsning pÄ Digital Signage och gör en komplett utrullning till delar av sin nordiska kedja vilket i ett första skede omfattar över hundra butiker och verkstÀder i Sverige och Finland. ZetaDisplay ser ordern som ett bevis pÄ att Euromaster Àr nöjda med den service som bolaget erbjuder.

Euromaster Àr marknadsledande i Europa och har ett omfattande nÀtverk i 10 europeiska lÀnder med fler Àn 10 miljoner sÄlda dÀck per Är. Euromaster Àgs av Michelin-gruppen.

ZetaDisplay befinner sig i en expansiv fas och har positionerat sig pÄ marknaden genom att kunna pÄvisa mÀrkbart ökad försÀljning och ökad kundkommunikation för sina kunder med hjÀlp av bolagets medieplattform för Digital Signage.

– Det Ă€r alltid positivt att utvecklas tillsammans med sina kunder och vi Ă€r vĂ€ldigt glada över att fĂ„ utöka antalet installationer hos Euromaster. Vi ser ordern som en bekrĂ€ftelse pĂ„ att Euromaster Ă€r nöjda med vĂ„rt erbjudande och inte minst de effekter som man kan fĂ„ med vĂ„rt koncept för Digital Signage. Det Ă€r ocksĂ„ en bekrĂ€ftelse för vĂ„r pan-nordiska satsning dĂ€r vi levererar till vĂ„ra kunder frĂ„n egna lokala kontor i hela Norden, förklarar Leif Liljebrunn, CEO ZetaDisplay AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2