Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 28 december 2010

Ny SMD-lina hos Danchell

Inom kort skall en ny SMD-lina installeras hos Paul E. Danchell.
Siemens nyaste och mest avancerade pick&place-maskin, Siplace SX, Àr Danchells senaste maskininvestering och Àven den första maskinen i sitt slag i Danmark. Med utrustningen inför Siemens "Capacity on Demand", som Àr ett helt nytt produktionskoncept, som ger betydligt större effektivitet i det stÀndigt ökande behovet av att frekvent och snabbt styra produktionen efter behov.

Utrustningen har utbytbara spÄrbundna monteringshuvuden, som kan lÀggas till eller tas bort pÄ bara nÄgra minuter. Denna modularitet gör att Danchell kan styra prestanda och kapacitet i linan alltefter förÀndrade behov. Kvalitet och prestanda Àr betydligt bÀttre med möjlighet för noggrann komponentplacering av komponenter frÄn 01005 till 200x110mm.

Maskinen Àr utrustad med den senaste generationen av Siemens digitala Siplace Vision System som ökar kvaliteten betydligt och tiden för att införa nya komponenter och produkter kommer att minska avsevÀrt. Kombinationen av intelligenta matare och Siemens "Floating Setup"-konceptet möjliggör ocksÄ byte av matare eller konfiguration utan att stoppa produktionen.

KĂ€lla: elektronikbranschen.dk
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-11 20:28 V11.10.27-2