Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 11 januari 2011

Hectronic tar kontrakt värt 36 miljoner

Inbyggnadsföretaget Hectronic har skrivit avtal med ett internationellt företag inom audiovisuell informationsteknik om utveckling av ett kundanpassat datorsystem.
Den tekniska utvecklingen genomförs det första halvÄret 2011 för att övergÄ i serieproduktion frÄn juni 2011. Kontraktet Àr vÀrt runt 12 miljoner kronor per Är under en treÄrsperiod. Kundföretagets slutprodukt kommer att anvÀndas vÀrlden över.

Datorkortet baseras pĂ„ den dubbelkĂ€rniga processorn IntelÂź Atomℱ D525 och grafikprocessorn NV218 frĂ„n Nvidia för att möta kraven pĂ„ höga grafikprestanda. Mekaniken har en specialkonstruerad kyllösning för att kunna avleda mycket vĂ€rme. Produktionen kommer att lĂ€ggas hos en av Hectronics partners i Taiwan. Avgörande faktorer för affĂ€ren var bland annat Hectronics kompetens inom mekanikkonstruktion och den kostnadseffektiva tillverkningen.

"Vi kan erbjuda snabbast tÀnkbara utveckling, industrialisering och produktionsstart. Mekanik och kyllösningar blir en allt viktigare aspekt i utvecklingen av dagens högpresterande och kompakta inbyggnadssystem. Den kompetensen har vi i huset", sÀger Stefan Löf, VD pÄ Hectronic.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1