Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 17 januari 2011

Cybercom utvecklar elektronik åt fordonstillverkare

Cybercom har tecknat ett nytt ramavtal med en global fordonstillverkare. Avtalet löper i tre Är med möjlighet till förlÀngning och gÀller bÄde konsulttjÀnster och ansvarsÄtaganden.
– Detta Ă€r ett strategiskt avtal och vi ser det som ett kvitto pĂ„ vĂ„rt kunnande inom fordonsbranschen att vi fĂ„r förnyat förtroende, sĂ€ger Peter Keller-Andreasen, Sverigechef för Cybercom och vice vd för Cybercom Group.
Ramavtalet omfattar konsulttjÀnster och ansvarsÄtaganden inom elektronik- och mjukvaruutveckling för i princip samtliga bolag inom fordonskoncernen. Cybercom ser stora möjligheter att under ramavtalsperioden bli en viktig leverantör inom internetlösningar och sÀkerhet.

– Hittills har detta avtal genererat intĂ€kter pĂ„ mellan 30 och 40 miljoner kronor per Ă„r. Som utvald partner kan vi fortsĂ€tta att utveckla vĂ„rt givande samarbete, sĂ€ger Patrik Björler, Key Account Manager för fordonsindustrin pĂ„ Cybercom.
Fordonet blir för anvÀndaren allt mer av en uppkopplad tjÀnsteplattform.

Integration av infotainmentlösningar blir tillsammans med avancerade sÀkerhetssystem allt vanligare i kommande fordonsmodeller.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2