Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 19 januari 2011

Axlon i ramavtal med Filmkedjan

Axlon har skrivit ett ramavtal med en av Sveriges rikstÀckande videokedjor, Filmkedjan, om installation av kontanthanteringssystemet, AxlonRS.
Genom ramavtalet, som omfattar Filmkedjans alla 57 butiker i Sverige, kan Filmkedjan erbjuda alla butiker inom Filmkedjan möjlighet att installera AxlonRS.

Samarbetet mellan Axlon och Filmkedjan skall skapa förutsÀttningar till en trygg arbetsmiljö för de anstÀllda samt en effektivisering kontanthanteringen i butikerna. Genom detta ramavtal erbjuds alla butiker inom Filmkedjan en möjlighet att installera kontanthanteringssystemet AxlonRS.

- Avtalet med Filmkedjan Àr viktigt för Axlon. Vi har lagt en bra grund till att utvidga kundbasen till ett nytt segment, sÀger Tomas Ringström, vd för Axlon Group AB. Filmkedjan arbetar i en bransch dÀr sena öppettider Àr vanligt förekommande, nu kan Axlon och Filmkedjan erbjuda en trygghet för alla butiker anslutna till kedjan.

- SÀkerhet och effektivitet Àr en viktig frÄga för oss och med detta ramavtal skapar vi förutsÀttningar för vÄra anslutna butiker att anvÀnda ett slutet kontanthanteringssystem, sÀger Salim Chabo, vd för Filmkedjan & Moviegross AB.

- Ramavtalet skall nu marknadsföras till butiker anslutna till Filmkedjan och vi hoppas att det inom kort skall generera order till Axlon, sÀger Tomas Ringström, vd för Axlon Group AB. Vi uppskattar att ramavtalet har ett potentiellt vÀrde om ca 7 MSEK över en 2-Ärsperiod.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-1