Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Elektronikproduktion | 27 januari 2011

Skeab och Qfab går samman

I januari 2011 har beslut fattats i bolagens styrelser om att slÄ ihop verksamheterna Skeab Elektronik AB och Qfab Elektronik AB. Detta kommer att genomföras den 1 februari 2011.
Syftet med sammanslagningen Àr att fÄ samverkansfördelar i form av effektivare administration och bÀttre utnyttjande av personal- och anlÀggningsresurser för att kunna möta marknadens ökade krav. Med en starkare position pÄ marknaden kan det nya bolaget erbjuda sina kunder Ànnu bÀttre tillgÀnglighet, kapacitet och service.

Christian Löfgren, VD för Qfab:
”Qfab befinner sig sedan i höstas i en mycket expansiv fas dĂ€r vi sedan i oktober 2010 kan se en ökning med nĂ€ra 50% pĂ„ orderingĂ„ngen jĂ€mfört med samma period föregĂ„ende Ă„r. SamgĂ„endet med Skeab kommer att ge oss de förutsĂ€ttningar vi behöver för att fortsĂ€tta utveckla verksamheten.”

Tord Eriksson, VD för Skeab:
”Bolagen kompletterar varandra och ger det nya bolaget möjlighet att bearbeta marknaden pĂ„ ett effektivare sĂ€tt. Sammanslagningen leder ocksĂ„ till en större maskinpark, fördubblad personalstyrka samt utökade finansiella resurser att anvĂ€nda för investeringar som rustar oss för att kunna ta emot ökade volymer frĂ„n sĂ„vĂ€l befintliga som nya kunder.”

Tills vidare kommer verksamheterna i Skeab Elektronik AB och Qfab Elektronik AB drivas vidare i respektive bolag, som frÄn och med 1:a Februari 2011 Àr helÀgda dotterbolag till Skeab i Stockholm AB.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2019-01-17 14:20 V11.11.0-2