Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Komponenter | 31 januari 2011

Ornatus och CamdenBoss i samarbete

Ornatus och CamdenBoss inleder ett samarbete på den svenska marknaden.
CamdenBoss har kompetens inom kapslingar och anslutningskomponenter för elektronikindustrin. De har bland annat en specialitet att snabbt, utan gjutverktyg, kunna utveckla och tillverka kundspecifika kapslingar. Detta kombinerat med Ornatus eget fokus på komponentkompetens och design-in strategi gör att bolagen får en samlad hög kompetens inom utvecklingsprojekt där kapslingar, filter och kontakter behövs.

Ornatus tillsammans med CamdenBoss kan tillsammans utveckla kundspecifika kapslingar med korta ledtider samt assistera kunder globalt med kostnadseffektiv produktion, allt beroende på projekt och affärsutveckling.

Samarbetet ger även Ornatus ett brett program av ”standardmässiga lagerprodukter” som samlar leveranser av kapsling, kontakter, filter, etiketter och kablage från en källa.

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Visa fler nyheter
2018-06-15 00:12 V9.6.1-1