Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 08 februari 2011

Kvaser utser rt-labs till Technical Associate

rt-labs AB, som är specialister inom mjukvaruutveckling för inbyggda realtidssystem för den svenska industrin, har gått med i Kvasers Technical Associate program.
rt-labs för med sig specifik expertis inom mjukvarukomponenter och utvecklingsverktyg till Kvasers säljnätverk. Deras realtidsoperativsystem rt-kernel och deras team collaboration utvecklingsverktyg rt-collab. Realtidsoperativsystemet rt-kernel (RTOS) används i Kvasers Leaf CAN-to-USB-interface produktfamilj och i nästa generation av Kvasers interface-plattform, som är under utveckling.

Kvaser och rt-labs har jobbat ihop i många år, så företaget är väl bekant med Kvasers produkter. Med gedigen erfarenhet från fordonsindustrin och industriella tillämpningar är rt-labs kompetens ett perfekt komplement till Kvasers hårdvara.

Bertil Borghed, grundare av rt-labs säger: ”Efter ett långt och framgångsrikt samarbete är vi mycket stolta över att nu bli en fullvärdig medlem i Kvasers Technical Associate familj. Vi deltog från ett tidigt skede i Kvasers senaste utvecklingsprogram, där integrationen av vårt RTOS rt-kernel kommer att öppna upp möjligheter till ännu bättre OEM-anpassningar av Kvasers standardprodukter.”

Kvasers vd Lars-Berno Fredriksson noterar: ”Att knyta rt-labs kunskap ännu närmare till oss genom Technical Associate samarbetet är mycket värdefullt. De är mycket välrespekterade och har gjort sig kända för sin kreativitet och ’troubleshooting’-förmåga inom fordonsindustrin, industriella tillämpningar och andra branscher.”

Kommentarer

Vänligen notera följande: Kritiska kommentarer är tillåtna och till och med uppmuntrade. Diskussioner är välkomna. Verbala övergrepp, förolämpningar, rasistiska och homofobiska kommentarer är inte tillåtna och sådana inlägg kommer att raderas.
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-09-21 11:51 V11.0.0-2