Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Embedded | 08 februari 2011

Kvaser utser rt-labs till Technical Associate

rt-labs AB, som är specialister inom mjukvaruutveckling för inbyggda realtidssystem för den svenska industrin, har gått med i Kvasers Technical Associate program.
rt-labs för med sig specifik expertis inom mjukvarukomponenter och utvecklingsverktyg till Kvasers säljnätverk. Deras realtidsoperativsystem rt-kernel och deras team collaboration utvecklingsverktyg rt-collab. Realtidsoperativsystemet rt-kernel (RTOS) används i Kvasers Leaf CAN-to-USB-interface produktfamilj och i nästa generation av Kvasers interface-plattform, som är under utveckling.

Kvaser och rt-labs har jobbat ihop i många år, så företaget är väl bekant med Kvasers produkter. Med gedigen erfarenhet från fordonsindustrin och industriella tillämpningar är rt-labs kompetens ett perfekt komplement till Kvasers hårdvara.

Bertil Borghed, grundare av rt-labs säger: ”Efter ett långt och framgångsrikt samarbete är vi mycket stolta över att nu bli en fullvärdig medlem i Kvasers Technical Associate familj. Vi deltog från ett tidigt skede i Kvasers senaste utvecklingsprogram, där integrationen av vårt RTOS rt-kernel kommer att öppna upp möjligheter till ännu bättre OEM-anpassningar av Kvasers standardprodukter.”

Kvasers vd Lars-Berno Fredriksson noterar: ”Att knyta rt-labs kunskap ännu närmare till oss genom Technical Associate samarbetet är mycket värdefullt. De är mycket välrespekterade och har gjort sig kända för sin kreativitet och ’troubleshooting’-förmåga inom fordonsindustrin, industriella tillämpningar och andra branscher.”
Annons
Annons
Annons
Annons
Visa fler nyheter
2018-11-15 17:25 V11.9.0-1